Valma (tappi)

Buy this
  • 30,00 € EUR
100% SSL suojattu

Kyseessä on jälleen kerran hilpeä ennakkomyynti! Totuttuun tapaan alamme valmistamaan näitä kyseessä olevia korviksia vasta ennakkomyynnin päätyttyä. Varautukaa siis pidempään toimitusaikaan. Jos ja toivottavasti kun kaikki menee hyvin, alamme postittaa uunituoreita korumalleja uusiin koteihinsa tilausjärjestyksessä viikon 46 loppupuolella.

Korun puuosa on suomalaista koivuvaneria, metalliosat ruostumatonta terästä.

Koru on molemmin puolin kuvioitu. Koru on pakattu kauniisti kukkivaan Design by KIETO -rasiaan.

Leveys: 4,5cm

Korkeus: 5cm

Vanerin paksuus: 3 mm

Käytämme koruissamme korkealaatuista suomalaista PEFC- ja FSC-sertifioitua koivuvaneria. Värimme ovat ekologisia, myrkyttömiä ja niillä on korkea UV-säteilyn kesto. Korumetallina käytämme ruostumatonta terästä (kirurginteräkseksikin kutsutaan), joka on erittäin hyvin siedetty materiaali, mutta voi aiheuttaa allergisen reaktion herkimmille. Uunituoreessa korussa voi tuntua valmistusmenetelmästä johtuva savuisa tuoksahdus, mutta se haihtuu pikkuhiljaa kokonaan pois.

Kohtelethan näitä koruja hellästi kuin kukkaa kämmenelläsi. Ne eivät pidä liiallisesta kastumisesta, hankauksesta eivätkä haluaisi tulla säilytetyksi suorassa auringonpaahteessa. Sen sijaan ylläsi korumme viihtyvät.

Me teemme aivan kaikkemme, että käsistämme lähtee maailmalle laadukasta ja kestävää suomalaista käsityötä. Koneita emme kuitenkaan ole, joten joskus voi käydä niin ettei koru kestä kuten sen pitäisi. Ethän silloin epäröi ottaa yhteyttä meihin: info@designbykieto.fi - ja kun koru aikanaan tulee tiensä päähän, muistathan pyyntömme: kierrätä osat asianmukaisesti.