Toimitusehdot

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan (www.designbykieto.fi) tuotteet suunnittelee ja myy Design by KIETO (Y-tunnus: 1945223-4). Verkkokaupan asiakkaat ovat pääsääntöisesti suomalaiset yksityishenkilöt. Kaikkien tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen sekä postikulujen muutoksiin.

Tilaaminen ja maksuvahvistus

Tuotteet tilataan iZettle verkkokauppajärjestelmän kautta osoitteesta www.designbykieto.fi.

Tilauksesta tulee sähköpostilla vahvistus, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut, tilatut tuotteet sekä arvonlisäveron. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilausta tehtäessä.

Tilauksen maksutapahtumaan liittyvissä kysymyksissä ota ensisijaisesti yhteyttä iZettle verkkokaupan asiakastukeen (yhteystiedot löytyvät maksuvahvistuksesta).

Maksutavat

Tilatut tuotteet ja aiheutuvat postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Käytämme iZettle verkkokauppaa sekä sen maksujärjestelmää. Verkkokaupassa käytetyt maksutavat ovat Visa, MasterCards, Amerikan Express sekä PayPal.

Toimitustavat ja -aika

Tuotteiden toimitusaika on noin 7 arkipäivää. Pyrimme toimittamaan tuotteet mahdollisimman nopeasti tilauksen saapumisen jälkeen mikäli tilattua tuotetta löytyy valmiina. Tuote/tuotteet toimitetaan kirjeenä (postituslaatikko) ilman seurantakoodia.

Vaihto- reklamaatio- ja palautusehdot

Kaikilla tuotteilla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Vaihto- ja palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntiin kelpaavia tuotteita. Tilauksen palauttamisesta/reklamaatiosta on tehtävä ilmoitus ilmoittamalla siitä mahdollisimman pian osoitteeseen info@designbykieto.fi.

Kerro viestissäsi vähintään seuraavat asiat:

- Tilausnumero

- Tilauksen päivämäärä / vastaanottopäivä

- Nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi

- Palautuksen/reklamaation syy

Palautusosoite:

Design by KIETO, Salminkatu 9 80200 Joensuu

Tuotteen vaihto- ja korvauskustannuksista ja käytännöistä sovitaan tuotteen tarkastuksen jälkeen henkilökohtaisesti palauttajan kanssa.

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme.

Voimassa 15.3.2019 alkaen

********

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Tämä on Design by KIETOn henkilötietolain 10§ ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste. Laadittu 14.03.2019. Viimeisin muutos 14.03.2019.

1. Rekisterinpitäjä

Design by KIETO

Salminkatu 9, 80200 Joensuu

Y-tunnus: 1945223-4

info@kieto.fi

2. Rekisteristä vastaava yhteyshenkilö

Annika Hiltunen

info@designbykieto.fi

+358 44 033 2012

3. Rekisterin nimi

Yrityksen asiakasrekisteri

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Henkilötietoja kerätään Design by KIETOn verkkokaupan asiakkuuksien hallintaan sekä verkkokaupan kautta ostettujen tuotteiden toimitus ja maksujärjestelyjä sekä markkinointia varten.

Käyttämämme iZettle verkkokaupan tietosuojapolitiikka

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteriin tallennettavia tietoja ovat: henkilön nimi, yhteystiedot (sähköpostiosoite, osoite), tiedot tilatuista tuotteista ja laskutustiedot.

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteriin tallennettavat tiedot saadaan asiakkaalta verkkokaupan tilauslomakkeella.

7. Tietojen säännönmukaiset luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Tietoja ei luovuteta säännönmukaisesti muille tahoille.

8. Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisterinpitäjä huolehtii siitä, että tallennettuja tietoja sekä palvelimien käyttöoikeuksia ja muita henkilötietojen turvallisuuden kannalta kriittisiä tietoja käsitellään luottamuksellisesti ja vain niiden työntekijöiden toimesta, joiden työnkuvaan se kuuluu.

9. Tarkastusoikeus ja oikeus vaatia tiedon korjaamista

Jokaisella rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus tarkistaa rekisteriin tallennetut tietonsa ja vaatia mahdollisen virheellisen tiedon korjaamista tai puutteellisen tiedon täydentämistä. Mikäli henkilö haluaa tarkistaa hänestä tallennetut tiedot tai vaatia niihin oikaisua, pyyntö tulee lähettää allekirjoitettuna kirjallisesti rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).

10. Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet

Rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus pyytää häntä koskevien henkilötietojen poistamiseen rekisteristä ("oikeus tulla unohdetuksi"). Niin ikään rekisteröidyillä on muut EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukaiset oikeudet kuten henkilötietojen käsittelyn rajoittaminen tietyissä tilanteissa. Pyynnöt tulee lähettää kirjallisesti rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).

11. Evästeiden käyttö

Verkkokaupassa ei käytetä muita kuin kaupan toteuttajan mainitsemia evästeitä. Evästeistä tarkemmin: https://www.izettle.com/fi/eva...

Voimassa 15.3.2019 alkaen